Geen tuin kan zonder onderhoud! Welke keuze u ook maakt, een aangelegde tuin verdient een goede nazorg. Door jaarlijks een deskundige onderhoudsbeurt van uw tuin te laten uitvoeren bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier. Dit kan op verschillende manieren worden ingevuld. Hierbij kan gedacht worden aan incidenteel onderhoud, voorjaarsonderhoud, najaarsonderhoud, structureel onderhoud etc etc. Dit kan eventueel in de vorm van een onderhoudscontract. Hierbij maken we duidelijke afspraken betreffende de uit te voeren werkzaamheden. Periode hierbij is altijd in overleg.

Overigens houdt Tenkink zich naast zijn specialisatie in gazons, ook bezig met periodiek onderhoud aan bedrijfstuinen, waarvoor eveneens contracten kunnen worden afgesloten. Tevens kan men terecht voor onkruidbestrijding op bijvoorbeeld bedrijfsterreinen. Daarvoor hanteert Tenkink het zogenaamde DOB-systeem, dat erop gericht is zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Voor hoveniers en aannemers verricht Tenkink machinaal loonwerk op het gebied van tuin en park. Een voorbeeld is de aanleg van 6,5 hectare gazon op een bungalowpark.

Let op! Informeer eens naar een onderhouds plan. Mogelijk vanaf 2x per jaar groot onderhoud tot 2-wekelijks onderhoud. Of tijdens uw vakantie! Neem contact op…

Wij houden van een duidelijk aanpak, ook bij het onderhoud., zodat u weet waar u aan toe bent. Dit alles is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven en overheden.

Zakelijk – onderhoud


Tenkink: ‘Een hele uitdaging. Niet zozeer vanwege de omvang, alsook vanwege de bodemsoort; klei. De ene hectare is de andere niet. Daarom varieert mijn vierkante meter prijs ook. Maar qua prijsstelling werk ik zeker heel concurrerend. Dat kan vanwege de minimale overheadkosten en mijn machinepark, dat volledig ingericht is op de schaal van de individuele klant.’